Ηλεκτρονικός Μπιντές (Electronic Bidet): Ο καλύτερος συνεργάτης για μια καλύτερη υγιεινή ζωή

Ο κύριος στόχος που έχουμε βάλει ως εταιρεία είναι η υγεία και η εξυπηρέτησή του ανθρώπου για την βελτίωση της ποιότητας ζωής του και η προστασία του περιβάλλοντος. Γι’ αυτό τον λόγο πιστεύουμε ότι η λειτουργία του ηλεκτρονικού μπιντέ κρίνετε σήμερα αναγκαία όσο ποτέ άλλοτε.

Μια από τις βασικές λειτουργίες του ανθρώπου είναι και η αφόδευση, δηλαδή η απομάκρυνση των άχρηστων προϊόντων του πεπτικού συστήματος.

Σήμερα, λόγω των συνθηκών ζωής του σύγχρονου ανθρώπου (άγχος, στρες, καθιστική ζωή κλπ), ένας μεγάλος αριθμός συνανθρώπων μας, πάσχουν από παθήσεις του εντέρου, του πρωκτού π.χ. αιμορροΐδες, ραγάδες του πρωκτού, πρωκτικό απόστημα / συρίγγια, στόμιο, ακράτεια ούρων ή κοπράνων, σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου (IBS), χειρουργική του κόλον και του ορθού, βραχυθεραπεία, κολοστομία, ειλεοστομία, ουροστομία, η νόσος του Crohn, η ελκώδης κολίτιδα, μετά την αφαίρεση του ειλεοπρωκτικής αναστόμωσης μετά επανορθωτική πρωκτοκολεκτομή, δυσπλασία της πρωκτικής μεταβατικής ζώνης, εκκολπωμάτωσης, κύστη κόκκυγος, διάρροια, δυσκοιλιότητα, φλεγμονή, λοιμώξεις, εξανθήματα, κάψιμο ή φαγούρα του κόλπου ή του ορθού.

Αυτοί οι άνθρωποι υποφέρουν και οι περισσότεροι κρατούν κρυφή την πάθησή τους και υπομένουν τον πόνο και την ταλαιπωρία.

Για την πρόληψη και την θεραπεία των παραπάνω ασθενειών απαιτείται ο άριστος καθαρισμός της περιοχής του πρωκτού, ο οποίος δεν επιτυγχάνεται με την χρησιμοποίηση του «χαρτιού υγείας».

Οι λόγοι για τους οποίους δεν γίνεται καλός καθαρισμός της περιοχής αυτής από το «χαρτί υγείας» είναι:

α) Οι επικίνδυνες ύλες και τα μικρόβια που βρίσκονται αρκετές φορές στο χαρτί (είτε λόγω του τρόπου κατασκευής αυτού, είτε λόγω της αποθήκευσής του σε μη κατάλληλα μέρη),

β) Η ιδιομορφία του δέρματος, να σχηματίζει πτυχώσεις στην συγκεκριμένη, με αποτέλεσμα να μένουν στις σχισμές και στο τριχωτό μέρος της περιοχής υπολείμματα κοπράνων και να δημιουργούν εστία μολύνσεων, και

γ) Η μη ικανότητα ενός μεγάλου αριθμού ατόμων που παρουσιάζουν κινητικά προβλήματα (πχ. ηλικιωμένοι, εγκυμονούσες, μετά τον τοκετό, κατά την έμμηνο ρύση, παχύσαρκα άτομα, ασθένειες και τα νοσήματα που περιορίζουν τη χρήση των χεριών, συμπεριλαμβανομένων, αρθρίτιδα, πλάγια μυοτροφική σκλήρυνση, παράλυση, Πάρκινσον, Αλτσχάιμερ, ακρωτηριασμένα ή αδύναμα από αναπηρία άκρα, χέρια ή τα δάκτυλα, εγχειρίσεις στο χέρι, την πλάτη, στο ισχίο ή άλλες περιοχές που κάνουν την κάμψη του σώματος δύσκολη) και δεν μπορούν να καθαρισθούν αποτελεσματικά.

Τα κλασικά μπιντέ που τοποθετούνταν στις οικίες, κατά τις δεκαετίες του ’70 και ΄80 προπαντός, τείνουν να εξαλειφθούν την σημερινή εποχή λόγω έλλειψης χώρου στις τουαλέτες των κατοικιών και πολλές φορές οι υπάρχοντες κλασικοί μπιντέδες χρησιμοποιούνται για την απόθεση διαφόρων υλικών μόνο (καλαθάκια, ρούχα κλπ) και όχι για την λειτουργία για την οποία τοποθετήθηκαν.

Σε όλα τα παραπάνω η τεχνολογία βρήκε τη λύση που χρειάζεται ο άνθρωπος για την καλυτέρευση της υγιεινής του. Η λύση αυτή σήμερα ονομάζεται ηλεκτρονικός μπιντές (electronic bidet).

Η απόλυτη λύση για την ατομική σας υγιεινή, η οποία προσαρμόζεται στη υπάρχουσα λεκάνη της τουαλέτας σας, χωρίς να τροποποιήσετε τίποτα στον χώρο αυτό, είναι σήμερα ο ηλεκτρονικός μπιντές (electronic bidet), η οποία θα σας παρέχει την άνεση για το υπόλοιπο διάστημα της ζωής σας.

Η εταιρεία Daewon Βidet Co. Ltd, είναι η πρωτοπόρος εταιρεία εδώ και 30 χρόνια της κατασκευής ηλεκτρονικών μπιντέδων. Τα τελευταία επίτευγμά της είναι οι ηλεκτρονικοί μπιντέδες DIB-1500, DIB-1500R, DIB-2500 και DIB-2500R.

Οι ηλεκτρονικοί μπιντέδες των σειρών DIB είναι μοντέρνας τεχνοτροπίας για την σημερινή εποχή για άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών. Συνδυάζουν ομαλού χαμηλού προφίλ σχεδιασμό και τεχνολογία αιχμής και σας προσκαλούν να ζήσετε μια προηγμένη, συγκλονιστική και καινοτόμο υγιεινή ζωή.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πατήσετε το κουμπί και να πάρετε μια εμπειρία από αυτή την ενέργειά σας.

Οι ηλεκτρονικοί μπιντέδες (electronic bidet) DIB-1500, DIB-1500R, DIB-2500 και DIB-2500R δίνουν την ευχέρεια στα άτομα της τρίτης ηλικίας και στα άτομα που παρουσιάζουν κινητικά προβλήματα να ανεξαρτητοποιηθούν και να μην είναι απαραίτητη η βοήθεια από τρίτο άτομο. Έτσι αποκτούν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αισθάνονται να μην χάνουν την αξιοπρέπειά τους όταν χρειαστεί να πάνε για την αφόδευσή τους στην τουαλέτα, αφού θα πλυθούν με ζεστό νερό και θα στεγνώσουν την πλυμένη τους περιοχή αυτόματα.

Επίσης η τεχνολογία των ηλεκτρονικών μπιντέ της Daewon Βidet Co. Ltd μπορεί να εξυπηρετήσει και το πλύσιμο των γυναικών (εμπρός περιοχή).

Οι ηλεκτρονικοί μπιντέδες DIB-1500, DIB-1500R, DIB-2500 και DIB-2500R είναι οι πλέον κατάλληλοι για σπίτια, παιδικούς σταθμούς, σχολεία, οίκους ευγηρίας, ΚΑΠΗ, νοσοκομεία, γυναικολογικές και χειρουργικές κλινικές, μαιευτήρια, ξενοδοχεία, σχολεία και μονάδες φιλοξενίας και απασχόλησης ΑμεΑ, εταιρείες, εστιατόρια κλπ.

Το όφελος, από την εξοικονόμηση ωρών απασχόλησης προσωπικού για την εξυπηρέτηση ηλικιωμένων και ΑμεΑ, από την χρησιμοποίηση των ηλεκτρονικών μπιντέ είναι πάρα πολύ μεγάλο. Οι παραπάνω ώρες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παροχή άλλων υπηρεσιών σε άλλα άτομα ή για την ξεκούραση του προσωπικού εξυπηρέτησης με πρόσθετο όφελος και για τον αυτοεξυπηρετούμενο (αυτοπεποίθηση, αξιοπρέπεια κλπ).

Posted by Bidet.gr

Related Articles

Το θερμαινόμενο κάθισμα τουαλέτας είναι μια υπέροχη εμπειρία!
Γνωρίζετε ότι το κάθισμα του ηλεκτρονικού μπιντέ είναι θερμαινόμενο; Ναι, είναι γεγονός! Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από..

Designed Kαι Φιλοξενία Ιστοσελίδας απο Intelcom.gr - Bidet © 2017