Bidet-Dib – H καλύτερη κίνηση για την υγιεινή σας

Είμαστε όλοι σχολαστικοί για την προσωπική υγιεινή μας, αλλά ακόμα καταφεύγουμε στο χαρτί υγείας, όταν πρόκειται για το WC. Αυτό δεν είναι πλέον απαραίτητο. Λόγω των πλεονεκτημάτων υγιεινής, την φιλικότητα προς το χρήστη, το χαμηλό κόστος και την απλή εγκατάσταση, οι ηλεκτρονικοί μπιντέδες (electronic bidet) Bidet - DIB της Daewonbidet Co. Ltd., κατακτούν ραγδαία την Ευρώπης. Αυτό είναι λογικό βέβαια, διότι όταν έχεις βιώσει την εμπειρία με την καθαριότητα από τους ηλεκτρονικούς μπιντέδες DIB, είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψεις στους παλαιούς τρόπους ατομικής υγιεινής και καθαριότητας.

 

Γιατί Bidet - DIB;

Κατά παράδοση οι κλασσικοί μπιντέδες έχουν μεγάλη κατανάλωση νερού και καταλαμβάνουν επιπλέον χώρο, ενώ ο ηλεκτρονικός μπιντές (electronic bidet) της Bidet ενσωματώνει την λειτουργία του μπιντέ ομαλά στην υπάρχουσα λεκάνη της τουαλέτας σας. Έτσι, μια λύση πολύ πρακτική και φιλική προς το χρήστη έχει βρεθεί για να δημιουργήσει μια πιο ευχάριστη, φρέσκια, και υγιεινή επίσκεψη στην τουαλέτα. Οι ηλεκτρονικοί μπιντέδες της Bidet θα σας ξεπλύνουν και θα σας στεγνώσουν.

Μέχρι τώρα, εκατομμύρια άνθρωποι έχουν κάνει το βήμα και εγκατέστησαν έναν σύγχρονο ηλεκτρονικό μπιντέ DIB της Daewonbidet Co. Ltd. Πρέπει να σας προειδοποιήσω όμως: στο μέλλον, δεν θα έχετε την επιθυμία να χρησιμοποιήσετε οτιδήποτε άλλο.

 

Υγιεινή

Το ακροφύσιο θα σας καθαρίσει με ζεστό νερό άνετα και ευχάριστα, και θα κάνει αυτόματα αυτοκαθαρισμό του ιδίου μετά από κάθε χρήση. Τόσο το κάθισμα όσο και το καπάκι του ηλεκτρονικού μπιντέ αφαιρούνται  εύκολα για επιπλέον αποστείρωσης και το ακροφύσιο είναι πλήρως επεκταμένο για βαθύ καθαρισμό ή αντικατάσταση.

 

Μοναδική εμπειρία

Εκτός από τις τακτικές λειτουργίες πλυσίματος, οι ηλεκτρονικοί μπιντέδες της Bidet - Dib διαθέτoυν επίσης και επιλογή για μασάζ. Με μια απαλή, ευχάριστη και ξεκούραστη ροή, μπορούν να διευκολύνουν ή να ανακουφίσουν τα προβλήματα στο κάτω μέρος του σώματος και στο ερεθισμένο δέρμα.

Το κάθισμα του ηλεκτρονικού μπιντέ θερμαίνεται για να δημιουργήσει μια ευχάριστη κατάσταση ιδιαίτερα το χειμώνα.

Λόγω της προσαρμοστικότητάς της, κάθε πραγματική σύγκριση με μια τυπική τουαλέτα δεν έχει πλέον νόημα: μια πραγματικά μοναδική εμπειρία.

 

Ιατρική

Ερεθισμένο και με φλεγμονή δέρμα; Ο ηλεκτρονικός μπιντές της Bidet Dib είναι η ιδανική λύση για τη μείωση των συμπτωμάτων αυτών και για την σταθεροποίηση της κατάστασης.

Για τα άτομα με κινητικά προβλήματα ή φυσικούς περιορισμούς, ο ηλεκτρονικός μπιντές της Bidet Dib μπορεί να είναι ένα πραγματικό πλεονέκτημα. Για το λόγο αυτό, πολλά σπίτια έχουν επιλέξει για τη φροντίδα τους ηλεκτρονικούς μπιντέδες της Bidet - DIB της Daewonbidet Co. Ltd.

 

Ηλεκτρονικός μπιντές της Bidet – Dib. Η καλύτερη κίνηση για την υγεία σας

Κάθε μέρα πλένουμε τα χέρια μας τακτικά. Πλένουμε το πρόσωπό μας, πλένουμε τα πόδια μας. Για κάθε μέρος του σώματός μας που θέλουμε να κρατήσουμε καθαρό και φρέσκο, χρησιμοποιούμε το νερό και για το μέρος όπου επικεντρώνονται τα περισσότερα βακτήρια, παίρνουμε ένα κομμάτι χαρτί.

Αυτό δεν είναι πλέον απαραίτητο. Λόγω των μεγάλων πλεονεκτημάτων υγιεινής, την ευκολία στη χρήση, την απλή εγκατάσταση και το χαμηλό κόστος η χρήση των ηλεκτρονικών μπιντέ της Bidet - DIB της Daewonbidet Co. Ltd εξαπλώνεται στην Ευρώπη πολύ γρήγορα.

Σίγουρα κάποιος που θα βιώσει την εμπειρία από την χρήση του ηλεκτρονικού μπιντέ της Bidet - DIB της Daewonbidet Co. Ltdι, είναι δύσκολο να επιστρέψει στην απελπιστικά πρωτόγονη τουαλέτα με το χαρτί τουαλέτας.

 

Τι είναι ο ηλεκτρονικός μπιντές;

Ο ηλεκτρονικός μπιντές της Bidet Dib είναι σχεδιασμένο κάθισμα της τουαλέτας, για να τοποθετηθεί στην κοινή λεκάνη της τουαλέτας σας, χωρίς πολύπλοκες μετατροπές. Διαθέτει ενσωματωμένη αντλία, η οποία συνδέεται με το υπάρχον δίκτυο νερού. Το κάθισμα τουαλέτας περιλαμβάνει ένα κινητό ακροφύσιο (βραχίονα ντους) για την περιποίηση του σώματος το οποίο πραγματοποιεί διάφορες εργασίες καθαρισμού. Ο μηχανισμός είναι ευρηματικός και η τεχνική του κλεισίματος του καθίσματος και του καπακιού με μαλακό τρόπο έχει προστατευτική επίδραση, με στόχο την μεγάλη διάρκεια ζωής του προϊόντος.

 

Ποιος χρησιμοποιεί τον ηλεκτρονικό μπιντέ;

Στην Ασία, από αμνημονεύτων χρόνων έως μέχρι σήμερα υπάρχει η συνήθεια πλυσίματος του κάτω μέρους του σώματος με νερό μετά από μια επίσκεψη στην τουαλέτα. Υπάρχει σε κάθε χώρο ένας σταθερός μπιντές ή απλά ένας κουβάς με νερό. Με τον ηλεκτρονικό μπιντέ έχει δοθεί πλέον η λύση για τον εύκολο και υγιεινό καθαρισμό, η οποία πληροί όλες τις απαιτήσεις της ευκολίας στη χρήση, τη συντήρηση και τη βέλτιστη υγιεινή. Η λύση αυτή επεκτείνεται ραγδαία τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Αμερική.

Η εξάπλωσή του αποδείχθηκε επιτυχής σε όλες τις κοινωνικές τάξεις και σε όλες τις ηλικίες. Όχι μόνο θα βρείτε τους ηλεκτρονικούς μπιντέδες της Bidet – Dib σε οικίες να εξυπηρετούν άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑμεΑ) και ηλικιωμένους, αλλά θα τους βρείτε και στους οίκους ευγηρίας, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, εστιατόρια, παιδικούς σταθμούς, οίκους ομορφιάς και ευεξίας κλπ οι οποίοι έχουν αγκαλιάσει το προϊόν.

Ο ηλεκτρονικός μπιντές της Bidet Dib υπάρχει για όλους και είναι πολύ εύκολο να τον εγκαταστήσετε. Το μόνο πράγμα που θα πρέπει να υπάρχει είναι  ένα σημείο σύνδεσης για το νερό και η παροχή ηλεκτρικής ενέργειας. Τον ηλεκτρονικός μπιντές της Bidet Dib μπορείτε να τον εγκαταστήσετε ακόμη και εσείς οι ίδιοι με μεγάλη ευκολία.

Έπιπρόσθετα ο ηλεκτρονικός μπιντές DIB-1500R μπορεί να ενσωματωθεί σε αμαξίδιο της εταιρείας REBOTEC.

Posted by Bidet.gr

Related Articles

Αναπηρικό αμαξίδιο με ενσωματωμένο τον ηλεκτρονικό μπιντέ
Αναπηρικό αμαξίδιο με ενσωματωμένο τον ηλεκτρονικό μπιντέ Τώρα η BIDET προσφέρει τον ηλεκτρονικό μπιντέ DIB-1500R ενσωματωμένο σε ανα&p..

Designed Kαι Φιλοξενία Ιστοσελίδας απο Intelcom.gr - Bidet © 2017