Το θερμαινόμενο κάθισμα τουαλέτας είναι μια υπέροχη εμπειρία!

Το θερμαινόμενο κάθισμα τουαλέτας είναι μια υπέροχη εμπειρία!

Γνωρίζετε ότι το κάθισμα του ηλεκτρονικού μπιντέ είναι θερμαινόμενο; Ναι, είναι γεγονός! Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να κάθεστε σε ένα κάθισμα τουαλέτας το οποίο είναι κρύο κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Στην πραγματικότητα, ο έλεγχος της θερμοκρασίας του θερμαινόμενου καθίσματος είναι ένα αγαπημένο χαρακτηριστικό για πολλούς ιδιοκτήτες ηλεκτρονικού μπιντέ. Όπως ένα θερμαινόμενο κάθισμα αυτοκινήτου, το θερμαινόμενο κάθισμα τουαλέτας τροφοδοτείται με ηλεκτρική ενέργεια. Αυτό είναι λογικό, καθώς χρειάζεται ο ηλεκτρονικός μπιντές να συνδεθεί σε μια πρίζα ούτως ή άλλως.

Ήταν αρκετά έξυπνη η ιδέα για τους μηχανικούς να σχεδιάσουν ένα μπιντέ που όχι μόνο καθαρίζει, αλλά ταυτόχρονα παρέχει την άνεση της θέρμανσης. Μετά από όλα, η κύρια λειτουργία του μπιντέ είναι να πραγματοποιεί την πλύση μας αυτόματα. Αλλά το δευτερεύον χαρακτηριστικό του, όπως το ζεστό κάθισμα τουαλέτας είναι ένα πράγμα που σίγουρα προσθέτει μια καινούρια εμπειρία στην χρήση του ηλεκτρονικού μπιντέ.

Για όσους από εσάς αναρωτιούνται ... ναι, η θερμοκρασία του καθίσματος είναι ρυθμιζόμενη. Ο αριθμός των ρυθμίσεων διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο, αλλά συνήθως, οι ηλεκτρονικοί μπιντέδες έρχονται με τρεις έως πέντε διαφορετικές ρυθμίσεις της θερμοκρασίας. Πραγματική θερμοκρασία κάθισμα ποικίλλει ανάλογα με αυτές τις ρυθμίσεις, καθώς, αλλά συνήθως κυμαίνεται μεταξύ 34 βαθμούς και 42 βαθμούς Κελσίου. Δεδομένου ότι τα ηλεκτρονικά καθίσματα μπιντέ είναι εξοπλισμένα με προηγμένα χαρακτηριστικά εξοικονόμησης ενέργειας, η κατανάλωση ενέργειας ελαχιστοποιείται όταν δεν είναι θερμαίνεται το κάθισμα της τουαλέτας κατά τη χρήση. Αν προτιμάτε τη θερμοκρασία του καθίσματος στην θερμοκρασία του χώρου, η επιλογή της θέρμανσης του καθίσματος μπορεί να απενεργοποιηθεί.

Έτσι, την επόμενη φορά που θα κάθεστε σε ένα κρύο κάθισμα τουαλέτας, σκεφτείτε τι μπορεί να κάνει ένα θερμαινόμενο κάθισμα ενός ηλεκτρονικού μπιντέ για σας. Όχι μόνο θα σας καθαρίσει ο ηλεκτρονικός μπιντές καλύτερα, αλλά θα σας παρέχει και περισσότερη άνεση. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα ηλεκτρονικά καθίσματα τουαλέτας (ηλεκτρονικό μπιντέ), επισκεφθείτε σήμερα την ιστοσελίδα μας www.bidet.gr. Μην κάθεστε πια σε παγωμένα καθίσματα!

Posted by Bidet.gr

Products related to this article

Related Articles

Ο κύριος στόχος που έχουμε βάλει ως εταιρεία είναι η υγεία και η εξυπηρέτησή του ανθρώπου για την βελτίωση της ποιότη&ta..

Designed Kαι Φιλοξενία Ιστοσελίδας απο Intelcom.gr - Bidet © 2017