Συχνές Ερωτήσεις

1. Πόσο χρόνο διαρκεί η παροχή θερμού νερού;

Αν χρησιμοποιηθούν μια φορά, οι λειτουργίες «Πλύση» και «Μπιντές» παρέχουν ζεστό νερό για  2 λεπτά και σε όλη τη διάρκεια ζεστό νερό εξακολουθεί να βγαίνει έξω. Αλλά αν χρησιμοποιηθούν δύο φορές στη σειρά ίσως να μην παρέχει ζεστό νερό για λίγο χρόνο. Ο λόγος για τον οποίο η παροχή ζεστού νερού είναι περιορισμένη είναι ότι υπάρχει όριο στην εφεδρική δυναμικότητα της δεξαμενής νερού, και αν η στάθμη του νερού είναι χαμηλή, κρύο νερό αυτόματα θα εφοδιάσει αυτήν από την παροχή του νερού. Στην περίπτωση αυτή, ο θερμοσίφωνα θα λειτουργήσει αυτόματα και 3 λεπτά αργότερα, ζεστό νερό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά.

2. Ο αέρας είναι ασθενής ή η θερμοκρασία του είναι χαμηλή κατά τη διάρκεια του στεγνώματος

Πρώτα απ 'όλα, ελέγξτε αν το καπάκι του στεγνωτήρα είναι ανοιχτό κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του. Μερικές φορές, το καπάκι του στεγνωτήρα δεν ανοίγει αυτόματα, λόγω ενός ξένου αντικειμένου.

Αν η θερμοκρασία στεγνώματος είναι χαμηλή, πατήστε το κουμπί «Δυνατά» της θερμοκρασίας του στεγνωτήρα κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του στεγνωτήρα και ελέγξτε αν βγαίνει θερμός αέρας. Αν εξακολουθεί να βγαίνει έξω ακόμη κρύος αέρας.

3. Η πίεση του νερού είναι πολύ χαμηλή.

Σε περίπτωση που η πίεση του νερού της περιοχής είναι κάτω από 0.9kg / ㎠, τότε ο μπιντές μας μπορεί να μην λειτουργήσει ομαλά.

4. Ποια είναι η διαφορά μεταξύ «Πλύσης» και «Μπιντέ»;

 Η λειτουργία «Πλύση» είναι για τον πρωκτό και η λειτουργία «Μπιντές» είναι για ένα μέρος του σώματος των γυναικών. Η λειτουργίες «Πλύση» και «Μπιντές» έχουν διαφορές στην ροή του νερού και στο μήκος του ακροφυσίου. Σε περίπτωση της λειτουργίας «Μπιντέ», το ακροφύσιο εξέρχεται περισσότερο από ό, τι στην περίπτωση της «Πλύσης» κατά περίπου 15 έως 20mm, και η ροή του νερού έρχεται σε αρκετά λεπτότερους πίδακες από ό, τι στην περίπτωση της «Πλύσης».

5. Μπορώ να καθαρίσω το κάθισμα μπιντέ με νερό;

Το κάθισμα Μπιντές είναι ηλεκτρικό / ηλεκτρονικό προϊόν, γι 'αυτό να αποφεύγετε να το καθαρίσετε με νερό, αλλά να το σκουπίζετε με ουδέτερο καθαριστικό σφουγγάρι ή ένα μαλακό πανί. Αν υδροχλωρικού οξέος ή ισχυρά χημικά όπως διαλυτικό, βενζόλιο, τολουόλιο, κλπ, χρησιμοποιηθούν τότε η επιφάνεια του προϊόντος μπορεί να αμαυρώσει ή να έχει ρωγμές.

6. Πόσο καιρό είναι δωρεάν η AFTER SALES περίοδος;

Για 1 χρόνο μετά την αγορά, προσφέρουμε A/S, εκτός από το φίλτρο ή τα αρωματικά. Μετά από ένα χρόνο από την αγορά του προϊόντος  θα χρεώνονται οι πελάτες για τα ανταλλακτικά και τα έξοδα αποστολής.

7. Πόσο καιρό πρέπει να χρησιμοποιώ αποσμητικό φίλτρο;

Ως ένας κεραμικός χαμηλής θερμοκρασίας καταλύτης, το φίλτρο εξουδετέρωσης της κακοσμίας μας είναι ημιμόνιμο, έτσι δεν υπάρχει καμία ανάγκη να το αντικαταστήσεται, για το διάστημα που χρησιμοποιείτε το προϊόν.

ΑΥΤΟΔΙΑΓΝΩΣΗ

1.Λειτουργία

1. Στην περίπτωση που το προϊόν δεν λειτουργεί καθόλου

1) Ελέγξτε αν πρόκειται για διακοπή ρεύματος ή η πρίζα δεν είναι συνδεδεμένη στο δίκτυο.

- Σε αυτή την περίπτωση, χρησιμοποιείστε το προϊόν μετά τον έλεγχο, και αφού ελέγξετε αν το προϊόν είναι συνδεδεμένο στην πρίζα ή ότι δεν υπάρχει διακοπή ρεύματος.

2) Ελέγξτε αν το κουμπί «Στοπ» έχει απενεργοποιηθεί ή όχι.

- Σε αυτή την περίπτωση, χρησιμοποιήστε το προϊόν, πατώντας το κουμπί λειτουργίας και ελέγξτε αν η λυχνία ανάβει σε έλεγχο της πίεσης του νερού / ζεστή θερμοκρασία αέρα.

3) Ελέγξτε ενώ δεν κάθεστε στο κάθισμα, αν λειτουργεί ο αισθητήρας καθίσματος που είναι εγκατεστημένος στο προϊόν. – Ο αισθητήρας καθίσματος έχει εγκατασταθεί στο κέντρο της δεξιάς πλευρά του καθίσματος όταν κοιτάξετε από το εμπρός μέρος. Είναι σχεδιασμένο να λειτουργεί όταν ένας άνθρωπος κάθεται πάνω του.

4) Εκτός από τα παραπάνω, ελέγξτε αν οι Πλύση/Στέγνωμα/Μπιντές λειτουργίες δεν λειτουργούν και μια μελωδία ήχου βγαίνει ή αν τρεμοπαίζει η λυχνία της θερμοκρασίας του ζεστού νερού ή του ζεστού καθίσματος τρεμοπαίζει κατά σειρά σε πράσινο, κίτρινο και κόκκινο χρώμα. - Εάν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα με τον αισθητήρα του ζεστού νερού: Επικοινωνήστε με τον τοπικό μας αντιπρόσωπο όπου αγοράσατε αυτή τη συσκευή.

2. Ζεστό Νερό / Θερμός Αέρας

1. Τι θα συμβεί αν το ζεστό νερό δεν βγαίνει;

Στην περίπτωση των απλών τύπου δεξαμενών ζεστού νερού, αν η θερμοκρασία έχει ρυθμιστεί «υψηλά», η θερμοκρασία του νερού γίνεται σταδιακά χαμηλότερα. Χρειάζονται περίπου 2 ή 3 λεπτά για να αναθερμανθεί το νερό μέχρι τη απαιτούμενη θερμοκρασία.

1) Ελέγξτε αν η λυχνία της θερμοκρασίας ζεστού νερού βρίσκεται «εκτός»/ «off».

- Χρησιμοποιήστε το προϊόν 2 ή 3 λεπτά μετά τον καθορισμό της θερμοκρασίας αφότου έχετε πατήσει το κουμπί θερμοκρασίας ζεστού νερού.

- Όταν η λάμπα τρεμοπαίζει με χρώματα σε κάθε επίπεδο δεν σημαίνει δυσλειτουργία, αλλά δείχνει ότι ο θερμοσίφωνας λειτουργεί

2) Αν το κουμπί ρύθμισης της θερμοκρασία του νερού είναι πατημένο, ένας ήχος μελωδία ακούγεται ή τρεμοπαίζει η λυχνία σε πράσινο, κίτρινο και κόκκινο χρώμα.

- Εάν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα με τον αισθητήρα του ζεστού νερού: Επικοινωνήστε με τον τοπικό μας αντιπρόσωπο όπου αγοράσατε αυτή τη συσκευή.

2. Τι θα συμβεί αν ζεστός αέρας δεν βγαίνει έξω;

1) Ελέγξτε αν το επίπεδο θερμοκρασίας ζεστού αέρα έχει οριστεί σε «επίπεδο 1» ή όχι.

- Ρυθμίστε το επίπεδο θερμοκρασίας ζεστό αέρα που θέλετε.

2) Εάν δεν υπάρχει ήχος του κινητήρα που να λειτουργεί μετά το πάτημα του κουμπιού στεγνώματος, ή έστω και μόνο κρύος αέρα βγαίνει από το επίπεδο 1, ακόμη και αν ορίσθηκε θερμοκρασία ζεστού αέρα σε άλλη θέση τότε:

Αλληλογραφίας, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή φαξ αιτήματος υπηρεσίας στο:

Επικοινωνήστε με τον τοπικό μας αντιπρόσωπο όπου αγοράσατε αυτή τη συσκευή.

3. Κάθισμα τουαλέτας

1. Τι θα συμβεί αν το κάθισμα της τουαλέτας δεν είναι ζεστό;

1) Ελέγξτε εάν η λάμπα θερμοκρασία του καθίσματος έχει τεθεί «εκτός»/ «off» ή όχι.

- Χρησιμοποιείστε 15 έως 20 λεπτά μετά τη ρύθμιση της θερμοκρασίας στο επίπεδο που θέλετε, πατώντας το κουμπί της θερμοκρασίας του καθίσματος.

2) Εάν το κουμπί θερμοκρασία του καθίσματος είναι πατημένο, ακούγεται ένας ήχος μελωδία ή τρεμοπαίζει η λυχνία σε πράσινο, κίτρινο και κόκκινο χρώμα.

- Εάν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα με τον αισθητήρα θερμοκρασίας του καθίσματος:

Επικοινωνήστε με τον τοπικό μας αντιπρόσωπο όπου αγοράσατε αυτή τη συσκευή.

4.Λειτουργία Εξοικονόμησης Ενέργειας

1. Τι θα συμβεί αν η λάμπα εξοικονόμησης ενέργειας είναι πράσινη και δεν αλλάζει χρώμα ακόμα και μετά από το πάτημα των κουμπιών ζεστού νερού ή θερμοκρασίας του καθίσματος;

1) Η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας είναι σε λειτουργία. Πατήστε το κουμπί εξοικονόμησης ενέργειας, έτσι ώστε το πράσινο φως να σβήνει, ή στην περίπτωση λειτουργίας του καθίσματος, η θερμοκρασία να μπορεί να ρυθμιστεί μετά την αυτόματη ακύρωση της εξοικονόμησης ενέργειας όταν ο χρήστης καθίσει πάνω στο κάθισμα. Όταν ο χρήστης σηκωθεί από το κάθισμα μετά τη χρήση μπιντέ, επανέρχεται στη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργεια&sigm

Designed Kαι Φιλοξενία Ιστοσελίδας απο Intelcom.gr - Bidet © 2017